Centrala Golv i Sverige AB

Badrumsrenovering Smedjebacken

Badrumsrenovering Smedjebacken

Behöver du badrumsrenovering i Smedjebacken? Då är vi på Centrala Golv I Sverige AB den perfekta lösningen för att förnya ditt hem och öka dess värde. Med våra erfarna och duktiga hantverkare kan vi hjälpa dig att skapa det badrum du alltid drömt om. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från mindre uppdateringar som att byta ut kakel och klinker, till fullständiga renoveringar som att installera en ny dusch eller badkar.

Vi använder endast de bästa materialen och produkterna för att säkerställa att ditt badrum kommer att hålla i många år framöver. Våra hantverkare är professionella och noggranna, så du kan vara säker på att du får det bästa resultatet.

Vilka vi är

Central Golv i Sverige AB är ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Vi har genomfört många lyckade uppdrag med högkvalitativa resultat inom golvläggning och plattsättning. Låt oss även hjälpa dig med ditt uppdrag!

Vad vi gör

Vi på Centrala Golv i Sverige AB stolta över att erbjuda våra kunder den högsta standarden av golv- och plattsättningstjänster. Av oss kan du erhålla hjälp med mattläggning, plattsättning, golvläggning samt slipning och behandling av trägolv.

VÅRA TJÄNSTER

Plattsättning

Du kan anlita oss för plattsättning. Vi arbetar med båda kakel och klinkers, givetvis använder vi enbart material som håller en hög standard. När det kommer till plattsättning arbetar vi framför allt i kök och badrum men vi utför även plattsättning i uterum och andra rum i bostäder.

Slipning och behandling

Önskar du slipa eller behandla ett redan befintligt trägolv kan vi givetvis bistå med hjälp för detta. Inom företaget finns rätt kompetens för att utföra olika typer av golvbehandlingar, dessutom kan vi anpassa behandlingen efter ditt golv och dess behov samt dina önskemål.

Mattläggning

Vi lägger plastmattor enligt ditt önskemål. Huvudsakligen arbetar vi med mattläggning i badrum och övriga våtrum men kan även lägga mattor i övriga rum. Allt arbete genomförs med stor noggrannhet, målet är alltid att du ska få ett professionellt resultat.
JÄGARNÄSVÄGEN 15, 771 42 Ludvika

073-075 07 52, Daniel@centralagolv.se

Badrumsrenovering Smedjebacken