Centrala Golv i Sverige AB

Golvläggning Ludvika

Golvläggning Ludvika

Golvläggning i Ludvika – för ett vackert och hållbart golv! Letar du efter en erfaren och professionell golvläggare i Ludvika? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för golvläggning av alla typer av golv, inklusive trägolv, laminatgolv, klinkergolv och parkettgolv. Med vår höga kompetens och erfarenhet kan vi garantera att ditt golv blir vackert, hållbart och enkelt att underhålla. Vi arbetar alltid med det senaste inom material och tekniker för att säkerställa att våra kunder får det bästa resultatet.

Vilka vi är

Central Golv i Sverige AB är ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Vi har genomfört många lyckade uppdrag med högkvalitativa resultat inom golvläggning och plattsättning. Låt oss även hjälpa dig med ditt uppdrag!

Vad vi gör

Vi på Centrala Golv i Sverige AB stolta över att erbjuda våra kunder den högsta standarden av golv- och plattsättningstjänster. Av oss kan du erhålla hjälp med mattläggning, plattsättning, golvläggning samt slipning och behandling av trägolv.

VÅRA TJÄNSTER

Plattsättning

Du kan anlita oss för plattsättning. Vi arbetar med båda kakel och klinkers, givetvis använder vi enbart material som håller en hög standard. När det kommer till plattsättning arbetar vi framför allt i kök och badrum men vi utför även plattsättning i uterum och andra rum i bostäder.

Slipning och behandling

Önskar du slipa eller behandla ett redan befintligt trägolv kan vi givetvis bistå med hjälp för detta. Inom företaget finns rätt kompetens för att utföra olika typer av golvbehandlingar, dessutom kan vi anpassa behandlingen efter ditt golv och dess behov samt dina önskemål.

Mattläggning

Vi lägger plastmattor enligt ditt önskemål. Huvudsakligen arbetar vi med mattläggning i badrum och övriga våtrum men kan även lägga mattor i övriga rum. Allt arbete genomförs med stor noggrannhet, målet är alltid att du ska få ett professionellt resultat.
JÄGARNÄSVÄGEN 15, 771 42 Ludvika

073-075 07 52, Daniel@centralagolv.se

Golvläggning Ludvika